Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’DEN ÖĞRENCİLERE 1 MİLYON 268 BİN SPOR AYAKKABISI HEDİYE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye etme geleneğini bu yılda sürdürüyor.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’DEN ÖĞRENCİLERE 1 MİLYON 268 BİN SPOR AYAKKABISI HEDİYE
26-06-2024 12:58
26-06-2024 12:59

Her yıl öğrencilere spor ayakkabısı hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu yıl da Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek hediyelerini verdi. Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu bu yıl 180.000 öğrenciye daha spor ayakkabısı hediye ederken gençlere bugüne kadar toplamda 1.268.000 adet spor ayakkabısı hediye etmiş olacak.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SPOR YAPMALARINI İSTİYORUZ”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin her zaman spor yapmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak “Uzun bir eğitim maratonundan sonra gençlerimiz tatili başladı. Özellikle yaz döneminde gençlerimizin spor yapmaları için her yıl onlara spor ayakkabı hediye ediyoruz. Böylelikle öğrencilerimizi spora teşvik etmiş oluyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmaları için halı sahalar, basketbol ve voleybol sahaları yaptık. Spor ayakkabısı da ekstra olarak bütün öğrencilerin ihtiyacı. Amacımız öğrencilerimizin hem ihtiyaçlarını karşılamak hem de spora teşvik etmek. Öğrencilerimize karne hediyesi olarak verdiğimiz spor ayakkabılarının dağıtımına başladık. Öğrencilerimize bu yıl 180.000 bin ayakkabı dağıtacağız. Geçmişte dağıttıklarımızla birlikte 1 milyon 268 bin spor ayakkabısını gençlerimize hediye etmiş olacağız” dedi.

 

“23 AYRI NOKTADA DAĞITIM YAPILACAK”

Şahinbey Belediyesi öğrencilere ve velilere büyük kolaylık sağlayarak spor ayakkabısı dağıtımını 23 ayrı noktada randevu ile gerçekleştirecek. Randevular ‘Biz Şahinbeyiz’ uygulaması üzerinden alınabilecek. Dağıtımlar Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nin yanı sıra Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Karataş Kültür Merkezi (Tahmazoğlu Cami Yanı), Kurbanbaba Gençlik Merkezi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi, Şahinbey Spor Ve Eğitim Merkezi(Şelale Park Karşısı), Mimar Sinan G.M, Bozoklar Sosyal Tesisi, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Kültür Merkezi (Bayan), Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi, Selahaddin  Eyyubi Sosyal Tesisi, Şehit Polis Taner Cinpolat Sosyal Tesisi, Yunus Emre Sosyal Tesisi, Şehit Cevdet Deniz Özdemir Sosyal Tesisi, Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Dumlupınar Sosyal Tesisi, Burç Sosyal Tesisi, Boyacı Sosyal Tesisi ve İstiklal Sosyal Tesisi gerçekleştirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER